Πώς να Γίνετε Κλειδαράς

Η κλειδαρά περιγράφεται ως η τέχνη της δημιουργίας και του χτυπήματος κλειδαριών. Οι υπηρεσίες κλειδαρά περιλαμβάνουν αλλαγή κλειδαριών, επαναφορά κλειδιών στα πόμολα των θυρών επισκευής κατεστραμμένων κλειδαριών και ακόμη και το άνοιγμα των χρηματοκιβωτίων (νόμιμα φυσικά). Το να είσαι κλειδαράς απαιτεί πολλές δεξιότητες και εκπαίδευση γιατί είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσεις διάφορους περίπλοκους μηχανισμούς των σύγχρονων συστημάτων κλειδώματος.

Ένας κλειδαράς χρειάζεται πολλή δημιουργικότητα για να σχεδιάσει συστήματα ασφαλείας. κλειδαρας κολωνακι Η κλειδαρά ακούγεται αρκετά εύκολη, αλλά για να γίνει αυτή η δουλειά απαιτεί ένα άτομο με πολλή υπομονή και πολλές διαπροσωπικές δεξιότητες. Το να γίνετε μαθητευόμενος με έναν τοπικό κλειδαρά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφασίσετε εάν αυτός είναι ο σωστός επαγγελματικός δρόμος για εσάς. Λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς να εγγραφείτε σε συγκεκριμένα μαθήματα και για τα βήματα για να γίνετε διαπιστευμένος κλειδαράς. Τα μαθήματα θα μπορούσαν να γίνουν σε ένα τοπικό κολέγιο ή με την εγγραφή σε ένα διαδικτυακό μάθημα. Όποιο τρόπο μελέτης κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι είναι διαπιστευμένο από τους Associated Locksmiths of America. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις διαπίστευση.

Το να γίνεις κλειδαράς δεν είναι τόσο δύσκολο καθώς υπάρχουν διάφορες επαγγελματικές σχολές που προσφέρουν πιστοποιητικά σε αυτόν τον τομέα. Ανάλογα με το πόσο γρήγορα είστε το μάθημα μπορεί να ολοκληρωθεί σε δύο εξάμηνα. Ένα πιστοποιητικό στην κλειδαρά αποτελείται από τέσσερα έως πέντε μαθήματα και οι μαθητές γυμνασίου που θέλουν να το ακολουθήσουν ως καριέρα θα πρέπει να παρακολουθήσουν μαθήματα μαθηματικών, φυσικής, ηλεκτρονικών και μηχανικών σχεδίων. Ο μέσος μισθός στις ΗΠΑ για έναν κλειδαρά είναι περίπου 44.000 $ ετησίως.

Για να γίνεις κλειδαράς απαιτεί μόνο μια πολύ μικρή επένδυση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πρακτικό για όσους έχουν μικρή πρόσβαση σε κεφάλαιο αλλά εξακολουθούν να επιθυμούν να είναι αυτοαπασχολούμενοι. Το να είσαι κλειδαράς είναι μια εξαιρετική ευκαιρία σταδιοδρομίας για ένα άτομο που επιθυμεί να εργαστεί με ευέλικτο ωράριο ή αναζητά εργασία μερικής απασχόλησης για να αντικαταστήσει την κανονική πηγή εισοδήματός του. Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τομείς ειδικότητας στην κλειδαρουργία, συμπεριλαμβανομένης της κλειδαριάς αυτοκινήτων και της Κλειδαράς Συντήρησης. Οι σύγχρονοι κλειδαράδες δεν ασχολούνται μόνο με την κλειδαριά και τα κλειδιά, αλλά κάνουν επίσης αξιολογήσεις ασφαλείας σε ακίνητα, αναλύουν τυχόν αδυναμίες και εγκαθιστούν μέτρα για την καταπολέμηση πιθανών προβλημάτων.

Η Associated locksmiths of America παρέχει διαφορετικές διαπιστεύσεις για κλειδαράδες, συμπεριλαμβανομένων των Certified Registered Locksmith (CRL), Registered Locksmith (RL), Certified Master Locksmith (CML), Certified Professional Locksmith και Certified Automotive Locksmith (CAL). Αυτές οι διαπιστεύσεις διασφαλίζουν ότι έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να εργαστείτε ως κλειδαράς. Δίνει επίσης στους πιθανούς πελάτες ή στους εργοδότες εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Οποιοσδήποτε κλειδαράς θέλει να κάνει κρατικές ή συμβατικές εργασίες πρέπει να ασφαλιστεί ή να δεσμευτεί. Οι εταιρείες δεσμεύσεων κάνουν ελέγχους ιστορικού σε όλους τους αιτούντες και απαιτούν από εσάς να πληρώσετε μια αμοιβή αυτού του είδους λειτουργεί όπως η ασφάλιση. Το να είσαι κλειδαράς με δέσιμο εξασφαλίζει στον εργοδότη ότι δεν είσαι απάτη και αποζημίωση σε περίπτωση κακής εργασίας.

Ορισμένες ορολογίες που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες της κλειδαριάς περιλαμβάνουν το blade of key, το bow of key, τις κλειδαριές συνδυασμού, τα ποτήρια και τα κλειδιά σκελετού. Αυτοί είναι όροι που θα πρέπει να αναζητήσετε εκ των προτέρων πριν οι επαγγελματίες φτάσουν στο σπίτι σας για να έχετε μια ιδέα για το τι προσπαθούν να σας πουν.