De voordelen van het spelen van online games

In de afgelopen jaren is er veel hype geweest over hoe erg het is voor kinderen om constant online games te spelen. Er is gezegd dat kinderen die tegenwoordig online games spelen, zich terugtrekken uit sociaal contact met de rest van hun leeftijdsgenoten. Er is ook gezegd dat het spelen van online games hun fysieke activiteit wegneemt. Een ander punt dat naar voren is gebracht, suggereert dat kinderen minder leren door online spelletjes te spelen.

Hoewel al deze dingen een kern van waarheid bevatten, zijn er ook voordelen die kinderen kunnen behalen door deel te nemen aan online games. Hoewel kinderen misschien niet oog in oog staan ​​met andere kinderen van hun eigen leeftijd, communiceren ze via de elektronische chats die bij de meeste games horen. Ze worden ook blootgesteld aan alle verschillende soorten kinderen, evenals kinderen uit verschillende culturen waarmee ze in hun huidige omgeving misschien geen kans hebben om mee om te gaan. Kinderen die deze internetspellen spelen, leren omgaan met verschillende soorten mensen en leren over verschillende culturen, in een leuke omgeving. Ze leren ook te geven en te nemen, zoals bij delen, wanneer ze de spellen spelen, omdat ze vaak wanneer ze met anderen spelen, op hun beurt moeten wachten om een ​​vijand te bevechten of op een andere speler moeten vertrouwen om hen te helpen hun vijand te vernietigen.

Het volgende punt over fysieke activiteit kan waar zijn. Het is waar dat kinderen meer tijd achter hun computer doorbrengen dan aan straathockey, zoals kinderen vroeger deden. Maar er zijn games die hier nu rekening mee houden, zoals de fysiek actieve games van het WII-systeem. online escape room  Houd er echter ook rekening mee dat het spelen van internetgames de hand-oogcoördinatie van uw kind verbetert, dus het spelen van de online games leert hen eigenlijk een vaardigheid die lijkt op het spelen van basketbal of hockey, in een meer reële wereld waar hand-oogcoördinatie kan komen handig als werkzoekende vaardigheid.

Het laatste punt dat werd gesuggereerd was dat kinderen minder leren door achter hun computer spelletjes te spelen, dat ze hun lees- en leertijd opgebruiken door alleen maar spelletjes te spelen. Als je dat bedenkt als een heel jong kind, is de beste manier om ze nieuwe dingen te leren, het leren leuk te maken. Zo creëren de internetspellen een leuke omgeving voor een kind om te leren. Niet alle games zijn gevechten en moorden. Zoals gezegd leren de kinderen veel over hand-oogcoördinatie. Ze leren ook om te delen en om beurten, oftewel geduld in de omgang met anderen.

Het internet is een geweldig leermiddel en een hulpmiddel dat kinderen meeneemt naar hun toekomst. Een kind dat online games speelt, moet leren internet te gebruiken, wat een noodzakelijke vaardigheid is om zich in de huidige hightech-banenwereld te perfectioneren. Voor sommige spellen is ook een zekere mate van onderzoek nodig. En sommige spellen, bijvoorbeeld oorlogsspellen, leren een beetje geschiedenis en militaire strategie. Deze dragen allemaal bij aan de cognitieve leercapaciteiten van een kind.

Door online games te spelen, leert een kind ook zijn fantasie te gebruiken. Ze moeten de wereld waarin ze spelen visualiseren, doorgangen onthouden, uitzoeken hoe ze een vijand kunnen verslaan en hun geest op andere manieren gebruiken.

Er zijn dus voordelen voor kinderen die online games spelen. Je realiseert je misschien niet dat ze leren, met elkaar omgaan en vaardigheden opdoen die belangrijk zijn in hun toekomstige wereld.