First class internet kpn aansluiten

Via Clearmind.nu is het ook mogelijk om te kiezen voor een zakelijke glasvezelverbinding. De upload en downloadsnelheid zijn dan gelijk aan elkaar waardoor je binnen no time grote bestanden met je klanten deelt. Om van glasvezel gebruik te maken heb je wel een glasvezel aansluiting nodig bij het gebouw waar je bedrijf gevestigd is.

Betrouwbaar

In deze tijden is een betrouwbare en snelle internetverbinding belangrijker dan ooit. Voor een beginnende zelfstandige is een zakelijk internetpakket een prima keus. Op je factuur staan de BTW-kosten namelijk apart genoemd. Dit maakt je administratie en BTW-aangifte weer een stukje makkelijker.

Allersnelste internet

Wil je jouw bedrijf voorzien van het allersnelste internet en de meest constante verbinding? Met glasvezel kun je een downloadsnelheid en uploadsnelheid tot wel 1000 mb/s realiseren. Bovendien is de snelheid voor downloaden en uploaden gelijk en is het glasvezelnetwerk erg stabiel. Dit is noodzakelijk wanneer bedrijven altijd online moeten zijn en internetstoringen funest zijn voor bestellingen en betalingen. Door deze extra diensten is zakelijk internet duurder dan een particulier abonnement. Voordeel is wel dat deze kosten aftrekbaar zijn bij de belasting en je de BTW kunt terugvragen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor zakelijk internet op jouw locatie? Vul jouw postcode en huisnummer in de postcode checker en wij checken alle mogelijkheden en bijbehorende snelheden voor jouw locatie. Zakelijk internet postcodecheck

Glasvezel

Glasvezel is, zoals de naam al aangeeft een dunne vezel van speciaal glas. Via het in- en uitschakelen van laserlicht op zeer hoge snelheid wordt informatie snel en betrouwbaar doorgegeven via glasvezel. Je kunt hierbij denken aan signalen via TV, telefoon en internet. Glasvezel garandeert razendsnel internet en uit onderzoek blijkt dat die snelheid alleen nog maar kan toenemen. Groot voordeel is de symmetrische snelheid, wat betekent dat up- en downloaden even snel gaat.

Conclusie

Is het aansluiten van zakelijk internet verstandig? Ja, absoluut. Als ondernemer wil je natuurlijk stabiel, veilig en snel internet