Parfums Gres – Creatie Germaine Emilie Krebs

Este de remarcat faptul că sunt doar câteva femei care ajung cu succes în lumina reflectoarelor în lumea designului de modă. Cu toate acestea, acele câteva femei merită cu adevărat și sunt adorate enorm și semnificativ de lumea modei. Germaine Emilie Krebs este una dintre ele. Născută la Paris, Franța în 1903, Krebs și-a înființat propria companie de modă numită Gres în orașul natal în 1942.

Parfums Gres este casa de parfumuri specifice care este asociata si formata de Germaine Emilie Krebs. Producătorul de parfumuri încă dezvoltă, produce și distribuie parfumuri arabesti în mod activ mărcile sale celebre de parfumuri, deși a fost mutat din Franța în Elveția. Cele mai populare nume de parfumuri ale mărcii includ Folie Douce, Caline Night, Cabotine, Caline și Cabaret.

Alex Couture a fost numele primei case de modă creată de Madame Gres. Asta a fost în 1932. După ce s-a aventurat împreună cu un prieten, ea a fost de acord să modifice structura afacerii sale de fată, iar la un an, numele a fost schimbat în Alex Barton.

Ca designer, Madame Gres și-a dovedit valoarea și are un talent natural pentru a face haine frumoase. Îmbrăcămintea pentru femei a mărcii a fost cunoscută în întreaga lume pentru că are ceea ce pare a fi o putere magică care transformă femeile cu aspect obișnuit în celebrități instantanee.

Numele Gres a fost derivat de la soțul doamnei Gres. Numele era o anagramă a pseudonimului și prenumelui soților ei. Soțul era Serge Czerefkov, care era un pictor rus. A părăsit-o pe Madame Gres în 1937 și a plecat în Polinezia Franceză, o colonie franceză. De atunci, domnul Czerefkov nu s-a mai întors.

Printre cei mai înalți clienți ai Gres se numără Marlene Dietrich, Jacqueline Kennedy, Ducesa de Windsor și Greta Garbo. Consumatorii și recenziile de modă au stabilit că acest brand de modă era sofisticat și parțial clasic, determinând mulți clienți să sărbătorească că dețin un Gres.

Brandul a fost nevoit să includă o linie de îmbrăcăminte prêt-à-porter în magazinele lor din cauza cererii mari. De asemenea, pentru că apelurile din industrie și cererea a crescut constant, marca a devenit curând cu adevărat populară și demnă de remarcat. Data viitoare cand vei pune mana pe un produs Gres, fie parfum sau haine, nu uita de femeia din spatele brandului.